6. februar arrangerer Medietilsynet Trygg bruk en gratis heldagskonferanse i Oslo for alle som jobber med barn og unge. Tema for konferansen er «Hvordan kan vi hjelpe barn og unge på nett?», og de har fått med seg blant annet blant annet Helsesistah, Facebook og Cyberhus fra Danmark.

Barn og unges netthverdag er et stadig mer aktuelt tema, også innen kriminalitetsforebygging. Tilgang til digitale verktøy kan ha positiv innvirkning på barns liv, samtidig som det bringer med seg en del utfordringer. Hvert år markeres Safer Internet Day over hele verden, og du kan lese mer om hvordan ulike land markerer dagen her.

Konferansen er gratis, og arrangeres på Røde Kors sitt konferansesenter i Hausmannsgate 7 i Oslo tirsdag 6. februar fra 09:00-15:00. På agendaen står både hvordan man kan møte unge i en digital hverdag og hva man kan gjøre når barn og unge trenger hjelp på nett. Kors på Halsen, slettmeg.no og UNG.no er blant innlederne, og Medietilsynet Trygg bruk har også invitert Cyberhus.dk, som er et online rådgivningstilbud til utsatte unge mellom 9-23 år i Danmark.

Les mer og meld deg på til konferansen her.